انتخاب 6 نفر از روسای شوراهای تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان

در نخستین جلسه شورای دانشگاه صورت گرفت؛

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در نخستین جلسه شورای این دانشگاه، راه‌اندازی شوراهای تخصصی را راهکاری مؤثر در راستای پیشبرد اهداف آموزش عالی برشمرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، دکتر امین‌رضا کمالیان، طرح تجمیع 2 را طرحی مهم در راستای تفویض اختیار به استان‌ها برشمرد و افزود: با اجرای طرح تجمیع 2 چابک‌سازی و کاهش موانع بروکراسی آغاز شده و در این تغییر و تحول با حذف مدیران میانی یعنی نمایندگان تام‌الاختیار و معاونان هماهنگی استان، وظایف این دو بخش به دبیر هیات امنای استانی واگذار شد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با بیان اینکه تجیمع در استان سیستان و بلوچستان با حسن‌نیت و آرامش انجام شد، عنوان کرد: مهمترین هدف ایجاد هم‌بستگی و یکپارچگی در واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی استان بوده که با همراهی همکاران رسیدن به این هدف آسان و میسر است.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با تشکر از رؤسای واحدها به دلیل همراهی و همکاری مستمر در راستای رسیدن به اهداف متعالی دانشگاه و توسعه آموزش عالی استان افزود: همیاری و مشارکت، راه‌گشای بسیاری از مشکلات خواهد بود.

در بخش دیگری از این جلسه سیدمحمدرضا حسینی‌طباطبایی با وجه به طرح تجمیع 2 گفت: اجرای این طرح قطعاً به نفع دانشگاه خواهد بود و باعث پویایی بیش از پیش دانشگاه می‌شود.

رئیس دبیرخانه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان افزود: در طرح تجمیع 2 تفویض اختیارات به استان‌ها جدی‌تر و بیشتر شد و دبیران استان به عنوان یک مجموعه از دانشگاه آزاد اسلامی حق تصمیم‌گیری خواهند داشت و بخش بزرگی از بار بروکراسی اداری و تصمیم‌گیری‌های دانشگاه آزاد اسلامی به این بخش واگذار شده است.

در ادامه جلسه کاندیداهای رؤسای شوراهای تخصصی مشخص و با رأی‌گیری توسط اعضاء جلسه، رئیس شش شورای تخصصی مشخص شد.

در این جلسه محمودرضا رخشانی به عنوان رئیس شورای تخصصی اداری و مالی، حمید بهادر سرپرست واحد ایرانشهر به عنوان رئیس شورای آموزشی، محمد مجوزی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل به عنوان رئیس شورای پژوهشی، مسعود اکبری‌زاده معاون فرهنگی و اجتماعی واحد زاهدان به عنوان رئیس شورای فرهنگی، دانشجویی و ورزشی، کامبیز نرماشیری به عنوان رئیس شورای عمرانی و امین‌رضا کمالیان دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان به عنوان رئیس شورای برنامه‌ریزی و اقتصاد دانش‌بنیان انتخاب شدند.

فید خبری پورتال

فید اخبار و بخش‌های پورتال

برای مشاهده اخبار و اطلاعیه های پورتال از طریق خبرخوان‌ها از لینکهای ذیل بهره مند شوید.

ارتباط با دانشگاه

زاهدان،