تبیین جایگاه بزرگان انقلاب و اسلام از مهمترین وظایف فرهنگی دانشگاه است

سرپرست واحد زاهدان در گفت‌وگو با روابط عمومی:

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با توجه به حادثه هفتم تیر گفت: دانشگاه به عنوان محل تربیت قشر آینده‌ساز کشور وظیفه سنگینی در راستای تبیین جایگاه بزرگان انقلاب و اسلام بر عهده دارد.

دکتر امین‌رضا کمالیان در گفت‌وگو با روابط عمومی دانشگاه ازاد اسلامی واحد زاهدان، درباره شخصیت شهید بهشتی و الگوپذیری جوانان از این شخصیت‌های برجسته بیان کرد: یکی از مهم‌ترین درس‌هایی که از شهید بهشتی باید آموخت، اعتدال و استقامت است.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان افزود: دانشگاه باید با استفاده از توانمندی‌های علمی، فرهنگی و پژوهشی اعضاء هیات علمی و دانشجویان و برگزاری جلسات تخصصی برای شناخت و الگوسازی شخصیت‌های بزرگ ایران اسلامی تلاش کند.

این مسئول با بیان اینکه حادثه شهادت شهید بهشتی از مهمترین اقدامات تروریستی در سال‌های اولیه پس از پیروزی انقلاب محسوب می‌شود، عنوان کرد: افرادی همانند شهید بهشتی باید الگوی نسل کنونی و نسل‌های آینده باشد تا جوانان بتوانند با الگو گرفتن از آنان به پاسداری از ارزش‌های اسلامی ادامه دهند.

وی با توجه به جایگاه شهید بهشتی و بیانات امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری درباره ایشان بیان کرد: همان‌طور که رهبر معظم انقلاب فرمودند «شهید بهشتی واقعا یک انسان برجسته‏‌ای بود در همه ابعاد.» و ما دانشگاهیان باید بتوانیم این انسان برجسته را به معنای واقعی به جامعه بشناسانیم.

فید خبری پورتال

فید اخبار و بخش‌های پورتال

برای مشاهده اخبار و اطلاعیه های پورتال از طریق خبرخوان‌ها از لینکهای ذیل بهره مند شوید.

ارتباط با دانشگاه

زاهدان،