توصيه هاي حراستي برای دانشجویان

توصيه هاي حراستيبرای دانشجویان

دانشجوی عزیزسلام بر شما

به دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان خوش آمدید!

خداوند را شکرگزاریم که این توفیق را ارزانی داشت تا با فراهم ساختن محیطی امن و آرام شرایطی مناسب رابرایتان فراهم سازیم تا با خاطری آسوده بتوانید به تحصیل علم بپردازید. بر این باوریم که دانشجویی فرهیخته که دغدغه اش کسب دانش و معرفت است نه تنها نیازی به تذکر ندارد، بلکه برخوردهای تند و ناشایست نیز به دور ازشخصیت اوست. با این حال شکی نیست که رعایت قوانین و احترام به معیارهایی که سلامت روانی و امنیت او راتضمین می کند امری انکارناپذیر است. از این رو امید می بریم با احترام به یکدیگر و رعایت معیارهای انضباطی دانشگاه فضایی سرشار از اعتماد و دوستی را برای هم پدید آوریم.

پس باید:

•   خداوند متعال را از صمیم دل شکر کنیم که توفیق زندگی را به ما ارزانی فرمود. باشد که با حفظ حرمت ها و شعایر دینی پاسدار ارزش های اسلامی باشیم.

•   فراموش نکنیم که همه امکانات و اموال دانشگاه آزاد اسلامی امانتی است ارزنده در دست ما. با استفاده درست و به دور از اسراف

از این امکانات امانت دار خوبی باشیم.

•   از آن جا که خوابگاه در ساختمان دانشگاه واقع شده است، فرهنگ حیا و پوشش مناسب را به یکدیگر یادآور شویم.
•   آرامش محیط خوابگاه ها را حفظ کنیم. همان گونه که ما نیاز به آسایش داریم، دوستانِ ما نیز چنین می خواهند.
•   با توجه به اینکه دانشگاه تمامی امکانات رفاهی و ... را در اختیار دانشجویان می گذارد، خواهشمندیم از آوردن هر گونه لوازم غیرضروری مانند پیک نیک، سماور، بخاری، اتو، تلویزیون و ... خودداری فرمایید.

•   با انتخاب دوست خوب شرایط بهتری را برای آسایش و نیز پیشرفت علمی و معنوی خود فراهم سازید.
•   ایجاد جو علمی و بحث و مناظره در اتاق بسیار پسندیده است اما مراقب باشید مباحثه تان به منازعه بدل نشود.
•   چرخ زندگی بر محور دوستی و همکاری با یکدیگر می گردد. این همکاری و همدوستی را از کلاس خود شروع کنید و یارِ شاطرِ دوستان خود باشید، نه بارِ خاطرِ آنان.

•   همیشه با هم اتاقی تان هماهنگ باشید و برنامه رفت و آمد خود را به او بگویید؛ حادثه هیچ گاه خبر نمی کند.

•   جوانب احتیاط را رعایت کنید و به هنگام خروج از خوابگاه درِ اتاقتان را قفل کنید و کلیدِ آن را در جاهای مشخص و در دسترس عموم نگذارید.

•   اعتماد سرمایه ما در زندگی است اما احتیاط هم شرط عقل است. از رها نمودن کیف، موبایل و کتاب های درسی خود در کلاسها، کتابخانه، نمازخانه و راهروها خودداری کنید.

•   از اینکه بدون هماهنگی مسئولان مربوطه به جا به جایی کلاسهایا لوازم آن نمی پردازید، بسیار سپاسگزاریم.

•   از مدارک شخصی و عکس های خانوادگی خود مراقبت کنید و آن ها را در گوشی های موبایل یا رایانه شخصی تان نگهداری نکنید.

•   هنرِ بزرگِ " نه گفتن" را بیاموزیم. به درخواست های نامناسب "نه" بگوییم، به دعوت های به دور از ارزش های اخلاقی "نه" بگوییم، حتی در مکالمات تلفنی با گفتن "نه" اطلاعات شخصی خود و دوستانمان را برای دیگران بیان نکنیم.

•   باور داشته باشیم که احترام به استادان و معلمان نه تنها سپاسگزاری از آن هاست بلکه برکات و توفیقات مبارکی را برایمان به ارمغان می آورد.

•   توجه به مراسم عبادی به ویژه شرکت در نماز جماعت و جمعه و نیز تزکیه نفس و بهره مندی از محضر عالمان اخلاق و درس های اینان توشه گران سنگی را برای آینده شغلی و علمی ما به همراه خواهد داشت.

•   ورود به مباحث سیاسی نکوهیده نیست اما به شرطی که به درس و بحث شما لطمه ای نزد. اولویت خود را پیشرفت تحصیلی قرار دهید. خانواده شما منتظر شنیدن موفقیت های علمی شمایند.

•   تفریح و شادی حق شماست اما مراقب باشید در گشت و گذارهای درون شهری و برون شهری گرفتار مسائلی نشوید که دور از شأن شماست. تجربه نشان داده است که استفاده از دخانیات، مواد مخدر و روابط ناسالم پیامدهای زشت چنین گشت و گذارهایی بوده است. و آینده علمی، اجتماعی و خانوادگی فرد را تحت تأثیر قرار داده و پیامدهای غیرقابل جبرانی داشته است.

•   پس از هماهنگی با حراست دانشگاه و دفتر فرهنگ اسلامی می توانید به برگزاری مراسم مختلف یا برپایی اردوهای دانشجویی اقدام کنید. از اینکه خودسرانه عمل نمی کنید سپاسگزاریم.

•   در صورت بروز هر گونه مشکل( اختلافات خوابگاهی، مشکلات رفاهی، اتفاقات و رفت و آمدهای مشکوک و ...) رأسا اقدام نکنید و با اطلاع رسانی به مسئولان، حل مشکل را به آنان بسپارید.

•   حراستِ دانشگاه همراه شماست. حفظ امنیت و سلامت روحی و روانی دانشجو وظیفه اصلی ماست. ما برای رفع مشکلاتتان در کنار شماییم. خوشحال می شویم خواسته ها، پیشنهادها و انتقادات شما را از طریق تلفن 05431135226 و 05431135227 بشنویم.

با تشکر –اداره كل حراست دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان